0

Parfum laten maken

Dit geeft unieke eigenschappen aan de olie. Macereren is makkelijk zelf te doen. U kunt kiezen voor een cursus van 2 uur of van 6 uur om met de vette plantenoliën en maceraten kennis te maken. De cursus van 2 uur is inclusief kleine reader en een product die u mengt. In de cursus van 6 uur krijgt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden van het gebruik van de vette plantenoliën en maceraten; twee producten mengen en een uitgebreide reader en koffie en thee. Lipgloss maken, in deze workshop gaat U twee soorten lipgloss maken. Een removal vloeibare lipgloss in een glasroller en een vaste lipgloss in een mooi potje. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige oliën en vetten om dit product te gaan maken. U kunt er zelf u kleur en u geur aan toevoegen en cosmetische glitters voor een extra mooie glans op uw lippen.

parfum laten maken

15 Most Comfortable high heels - comfy high heeled Shoes

Tijdens deze cursus maakt u kennis met de mogelijkheden van de hydrolaten en gaat u een product met een hydrolaat maken. U kunt kiezen voor een cursus van 2 uur of van 6 uur om met de hydrolaten te gaan werken. De cursus van 2 uur is inclusief een kleine reader, een gemaakt product en koffie en thee. De cursus van 6 uur is inclusief uitgebreide reader, meerdere producten en koffie en thee. Vette plantenoliën, vette plantenoliën, basisoliën, draagoliën zijn namen waar hetzelfde product mee wordt bedoelt. De vette plantenoliën kent u uit het gebruik in de keuken. Zoals zonnebloemolie, galwegen olijfolie enz. In de Praktijk voor Aromatherapie werken we uitsluitend met koud geperste oliën. Dit betekend dat alle werkzame stoffen nog in de plant aanwezig zijn. Er zijn meer dan 75 vette plantenoliën en maceraten verkrijgbaar. Die allemaal goed hun eigen unieke werking bezitten. Een paar vette plantenoliën worden tijdens deze cursus besproken en wat u er thuis mee kunt doen behalve in de keuken gebruiken. De maceraten kent u waarschijnlijk al van de calendula (goudsbloem) Maceraat betekent "verweken".

parfum laten maken

hetzelfde product mee wordt bedoelt. Na destillatie van de planten of bloemen worden er twee producten overgehouden; de etherische olie en het hydrolaat. Het hydrolaat is het water met wateroplosbare stoffen van de plant en 0,2 etherische olie. Een pure hydrolaat zal je niet in de winkel tegen komen omdat het bewaart dient te worden in de koeling. In de Praktijk voor aromatherapie hebben we een groot assortiment aan hydrolaten die elk hun eigen werking hebben. Hydrolaten zijn zeer geschikt voor de huid, in bad voor de kleine en grote mens en kan inwendig ingezet worden. Een hydrolaat is prima inzetbaar in de keuken. Pepermunthydrolaat over je beddenlinnen verstuiven is heerlijk verfrissend en zuiverend en het dood bedwantsen.

Parfum maken alles over hoe

Molecule 01 parfum van Escentric Molecules - zo maak je hem

Wat te denken van algen, leem shea butter, jojobaolie, cacaoboter of bijenwas. Een etherische olie naar keuze maakt dit product tot een feestje voor de huid en de neus. Deze workshop duurt 2 uur en is inclusief grondstoffen, materialen, koffie en thee. Zeepslinger maken, een zeepslinger maken blijft leuk om badzout te doen en iedereen kan een zeepslinger maken. Voor uzelf of als cadeau weg prevage te geven. We maken gebruik van doorzichtige zeep of wit zeep wat we au bain marie gaan smelten. Een kleurstof, eventueel cosmetische glitters, en een etherische olie naar keuze voegen we toe en gieten dit in een mal. De makkelijke manier is om dit mengsel in een van onze 200 mallen te gieten en als het mengsel droog is aan een koord te rijgen met kralen, schelpen, hout, of ander materiaal. Een andere manier is om de zeep in verschillende kleurlaagjes te gieten in de mal. Hierna kan er een keuze gemaakt worden om dit aan een koord te rijgen of in een van onze schaaltjes te plaatsen en te versieren als cadeau in te pakken. Deze workshop is onderverdeelt in twee niveaus. Niveau 1 voor mensen die nog nooit zeep hebben gegoten.

U kunt zelf u natuurlijke geur kiezen. Deze workshop is inclusief oliën, materialen, koffie en thee. Een douchegel maken kan op verschillende manieren. Afgestemd op u eigen voorkeur qua geur en gebruik. De grondstoffen zijn veelal biologisch. De oliën die er aan toegevoegd kunnen worden stemt u ook af op u voorkeur. Bijvoorbeeld een douchegel die ontspant of juist activeert. Deze workshop duurt 2 uur en is inclusief de grondstoffen, materialen, koffie en thee. Bruisballen maken voor in bad of voetbad. Het woord bruisballen is hier eigenlijk niet op zijn plaats. We doen namelijk het bruismengsel in een leuke vorm naar keuze. We gebruiken verschillen grondstoffen om onze huid zo optimaal mogelijk te verwennen.

De olie van de roos ontvouwd zich net als een roos die zich langzaam opent. Én druppel rozenolie op de verdamper en een rozentuin opent zich voor. Rozenolie is op vele manieren te gebruiken. In de olie van de roos zitten meer dan 200 werkzame stoffen. De roos werkt zowel mentaal als lichamelijk en spiritueel. Een bijzondere olie waar ik u graag mee kennis wilt laten maken. Deze cursus duurt 2 uur en is inclusief een kleine reader en een product waar rozenolie is in verwerkt, koffie en thee. Geurhangers maken voor de feestdagen, deze workshop duurt 3 uur. Er is een keuze in gebruik van materiaal. Wilt u van vilt een feestelijke hanger maken of van zeep. Of een combinatie van vilt en zeep. Welke vorm u ook kiest het uiteindelijke resultaat geeft een heerlijke geur.

Parfum geschiedenis alles over de geschiedenis van parfum

De olie van de tea tree is antibacterieel, antiviraal en antischimmel. Een veelzijdige olie die voor veel doeleinde inzetbaar. U gaat niet naar huis zonder een olie van de melaleuca familie. De cursus duurt twee uur. Dit is inclusief een kleine reader, een flesje olie en koffie en thee. Rozenolie nader bekeken, rozenolie is een olie die vaak synthetisch nagemaakt wordt. Dit omdat de kostprijs voor rozenolie hoog. In de Praktijk voor Aromatherapie werken we alleen met zuivere biologisch rozenolie uit Bulgarije, turkije, marokko of Iran. De bloemblaadjes van de roos, waar de rozenolie in zit, worden praxis met de hand geplukt. Om 1 kilo rozenolie te verkrijgen zijn er 40 kilo rozenblaadjes nodig. parfum laten maken

We werken uitsluitend met grondstoffen uit de natuur. Deze workshop is inclusief een kleine reader, grondstoffen en materialen waaronder een leuke pot om u crème in mee te nemen en natuurlijk koffie en thee. Ontdekt de kracht van lavendelolie, ontdek de kracht de van de lavendelolie. Lavendelolie lavendula angusitfolia heeft veel 'broers' en zusjes' die aanslag hun eigen geur en werking bezitten. Een leerzame cursus waar ik u meeneem in de wereld van de vele lavendelsoorten en bijbehorende oliën. Ik vertel u de vele mogelijkheden om de lavendelolie in te zetten. U gaat niet naar huis zonder een product waar lavendelolie in verwerkt zit. Deze cursus duurt twee uur en is inclusief kleine reader, lavendelproduct en koffie en thee. Ontdekt de mogelijkheden van tea tree. Tea tree is maar én van de melaleuca soorten die er bestaan. Ik neem u mee op reis naar waar de tea tree zijn oorsprong heeft en laat u kennismaken met een paar familieleden van de melaleuca.

AromaSonja - cursus, workshop of opleiding en behandelingen

Bijvoorbeeld: insecten te weren, wat te doen bij koude ledematen, virussen, bacteriën en schimmels buiten de deur te houden, je huis lekker laten ruiken, welke oliën kunnen er in bad of onder de douche, hoe wordt je kind rustiger, en wat er verder aan bod. Deze cursus is inclusief een kleine reader, koffie en thee en een mengsel voor thuis te gebruiken. Parfum of Aftershave maken, een topper onder de workshops voor mannen en vrouwen is u eigen parfum of aftershave maken. In deze workshop gaan we aan de slag in de wereld van de geuren. U leert hoe een parfum of aftershave is opgebouwd en gaat dan zelf een parfum of aftershave maken met de keuze uit ons uitgebreide assortiment van oliën. Er kan gekozen worden tussen een parfum/aftershave in een oliebasis of op een alcoholbasis. Natuurlijk ook leuk dikke om cadeau te geven voor wat voor gelegenheid dan ook. Deze workshop is inclusief een kleine reader, gebruikte materialen en koffie en thee. In deze 2 uur durende workshop maakt u een crème die bij u huidtype past met een door u zelf gekozen unieke geur. Een crème kan bestaan uit verschillende soorten bestanddelen.

parfum laten maken

In deze 6 uren gaat u producten mengen om thuis te gebruiken. De cursus is inclusief een uitgebreide reader, tips, de bistro grondstoffen, materialen, de producten die u gaat mengen en koffie en thee. Zie voor data onze agenda of neem contact met ons. Basiscursus Aromatherapie deel. Deze tweede basiscursus is voor mensen die of deel 1 hebben gevolg of al enige kennis bezitten in het gebruik van de etherische- en vette plantenoliën. In deze 6 uur durende cursus gaan we dieper in op de werking van de verschillende oliën. We gaan een stukje chemie van de oliën bespreken. De hydrolaten komen aan bod en hoe deze te gebruiken. Een aantal van de 75 soorten vette plantenoliën. Ook in deze 6 uur durende cursus wordt er weer veelvuldig aan de oliën geroken en er worden producten gemengd en gemaakt om mee naar huis te nemen. De cursus is inclusief een uitgebreide reader, tips, de grondstoffen en materialen, de producten die je gaat mengen of maken en koffie en thee. Aromatherapie voor dagelijks gebruik, in deze leuke en leerzame 2 uur durende cursus krijgt u uitgebreide tips en adviezen hoe u de oliën in en rond het huis in kunt zetten.

Parfum maken alles over hoe parfum gemaakt wordt

Cursus workshop, hieronder vindt u een greep uit de diverse mogelijkheden om kennis te maken met de aromatherapie. Klik op de items voor meer informatie over deze cursus. Onderaan vindt u het inschrijfformulier en de actuele prijslijst. Basiscursus Aromatherapie deel 1, aromatherapie is de boeiende wereld van het ontdekken wat geuren met u doen. Niet alleen via de neus naar het geurcentrum in u hersens maar ook via de huidopname. Aromatherapie is het werken met oliën, oliën uit planten, bomen, wortels, zaden, gras, bloemen enz. In deze cursus wordt ingegaan hoe de oliën uit de planten wordt gehaald en hoe u de oliën veilig in kunt zetten. Deze eerste selfie kennismaking duurt 6 lesuren. Dit kan op én dag, twee halve dagen of drie maal twee uur worden gevolgd. Behalve de boeiende theorie wordt er ook veelvuldig aan de verschillende oliën geroken om zo ervaring op te doen, of u bestaande kennis uit te breiden.

Parfum laten maken
Rated 4/5 based on 836 reviews
SHARE

parfum laten maken Xysequ, Tue, May, 01, 2018

Kijk verder voor meer. Lees verder voor mij hoeft make-up niet al te duur te zijn. Vooral voor mijn dagelijkse make-up vind ik dat zelfs een beetje zonde, want er zijn genoeg budget merken die evengoed zijn! Zo ook catrice, een merk dat.

parfum laten maken Caqinej, Tue, May, 01, 2018

In, marmer, es i marmer. Het is zo'n chique print en ik ben er echt helemaal dol op! Tegenwoordig hebben vele merken wel wat van dit printje en toen ik laatst. Aliexpress make-up zat te shoppen kwam ik zoveel verschillende leuke items tegen met een marmer print dat ik deze wel moest delen!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: